TEAMET

TEAMET
RacerkørenDaniel Hasling

Født i 2008

Bor i Væggerløse


Daniel var ikke ret gammel, før han gjorde os opmærksom på, at 4 hjul og en motor, det var lige ham. Elbilen og ATV'eren var som så mange andre børn hans første bekendtskaber, problemet var bare, at elbilen var for langsom, og ATV'eren var for vild for sådan en lille dreng, og hvad gør man så... I hjertet af feriebyen Marielyst ligger en lille, meget lille forlystelse med lidt hurtigere elbiler. Her brugte Daniel alle sine lommepenge, indtil han fik sin første Honda 24V el gokart, som han kunne køre på hjemme på villa vejen. Sensommeren 2013 var der gokart løb i Rødby, og farmand tog Daniel med, for at se om det var noget. De løb hurtigt ind i Team Scheel, og det var startskuddet til Daniels gokart entré.

Størstedelen af årets weekender befinder Daniel og familien sig på gokartbanen rundt omkring i Danmark. Den lange vej fra Falster til Jylland er aldrig en hindring. 
I marts 2016 gik turen med gokarten til Italien, hvilket også var spændende og ikke mindst en stor oplevelse for hele familien.

I 2017 blev Daniel Sjællandsmester og P4 i det Danske mesterskab 🏁
GokartenDen første rigtige gokart var en CRG Smølf med en Honda motor, en rigtig god begynder gokart. Sæson 2014 var anden gokart en Birel Freeline med en Bluebird motor, en fantastisk gokart men motoren var for svær at finjustere, så vi gik over til Comer C50 motoren. Nu kunne vi se fremskridt, og for at videreudvikle Daniels køreegenskaber med sponsorstøtte fra Murerfirmaet Drejer Jacobsen, fik vi JS Racing til at ombygge en CRG Cadett mini ramme, så Daniel kunne nå pedalerne.

Siden 2015 har Daniel været fast kører i Dino Kart teamet i klassen Rotax micro og deltaget i ca. 15 løb pr. sæson.

Sæson 2018 bliver hans sidste sæson i micro, før han kan rykker op i Rotax mini.


I sæson 2018 består gokarten af:


Dino winner kart 950mm.

Motor: Rotax micro 125 ccm.

Topfart: 93 km/t.

Powered by: ONE Engines.

Support by: Kielkart. Dino Team.

Mekaniker: farmand Jesper Hasling.
Pladser/pokaler


Daniel har igennem tiden vundet mange pokaler, nogle mere betydningsfulde end andre. Her er et lille uddrag af Daniels mange løb.


  • Sjællandsmester Rotax micro kart 2017
  • P4. Dansk mesterskab 2017.


Aktiviteter i 2018:

Karting, Rotax micro - fodbold - badminton - svømning.Målsætningen er ikke F1, men at have det sjovt og gøre vores bedste hver gang 🏁

NYHEDER


Haslingracing.dk har fået nyt navn, og hedder nu Danielhasling.dk


Vi byder velkommen til mange nye sponsorer i 2018.


I 2017 blev Daniel Sjællandsmester og fik en P4 i det Danske mesterskab.


KONTAKT OS

Daniel Hasling

V/Jesper Hasling

4873 Væggerløse

haslingblik@haslingblik.dk

(+45) 2085 0715

Facebook

SPONSOR


Kunne det have interesse at være en del af Daniel Hasling og/eller være sponsor, kontakt venligst på tlf. 20850715

© Copyright. All Rights Reserved.